RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, October 4, 2016

Jual Shawl pulak ke?

Assalamualaikum,

Lama sungguh tak menulis dekat blog ni. macam biasalah selalu kalau update blog bila ada teaser baru yang nak ditepek. tapi memandangkan mood menulis sepantas kura-kura, maka mood nak letak teaser pun tak ada lagi. nanti dah hantar kat editor, baru iols up teaser ya? Kalau letak sekarang, takut kena ciplak hahaha :P

Okeylah pagi ni ada masa sikit nak menaip. jadual kelas pun ada yang tak keluar lagi so far pagi ni jadual clear, next kela spukul 2-5. Sadis jugak sem ni hari isnin 6 jam. sem lepas pun kena 6 jam. mujurlah sem ni sem panjang so taklah semput sangat macam sem lepas. kira lepak-lepak ajelah kan. yang penting students tak stress haku pun tak stress. macam biasa taktik aku malas nak marah-marah dengan students ni berjaya buat aku tenang. Hahahaha. Okeylah, meraban pulak aku pepagi ni. Hari ni aku just nak introduce kat korang satu benda baru. Nak tahu tak? Sila scroll bawah...

  Ha cantik tak uols shawl ni? Nama dia SURI SHAWL. Meh aku perkenalkan ciri-ciri menarik yang aku berani jamin takde kat shawl lain heh.

Suri Shawl
Material Heavy Chiffon High Quality with size 2m x 0.7m
Yang ekslusivenya, shawl ni ada dokoh besi tahan karat berbentuk bunga dan juga charm diamon di hujungnya yang boleh ditanggalkan jika nak basuh. yalah charm gojes macam tu mestilah sayang kalau nak kena air kan, jadi boleh tanggalkan dari cangkuknya. if tak nak tanggalkan pun tak apa sebab besinya tahan karat. jangan risau ya sayang-sayang semua.Lagi satu kalau macam nak kelainan sikit, charm tu bolehlah ganti dengan kerongsang lain or charm lain kalau ada. siap boleh tukar-tukar lagi uolss. Suka tak? Suka tak?
Harga berapa ni? Kain dahlah chiffon kualiti tinggi, Jahitan kemas, ada dokoh bunga pulak, ada charm gojes lagi pastu ada pulak manik blink-blink, mesti mahal ni kan? Kalau biasa paling-paling kurang pun harga RM35 keatas,Tapi untuk reader tersayang cewahhh,  harga kasih saiyanggg aje uoliss, HARGA SEHELAI HANYA RM25. 


 Kat atas ni ada testimoni customer yang dah beli SURI SHAWL ni. Katanya cantik sangat dan lebar pulak tu. Boleh tutup dada dan belakang. Boleh tengok tutorial kat bawah ni.





So sesiapa berminat boleh emel ke nurulainnismail@gmail.com atau terjah je instagram Firdainn atau terus ke fb page https://www.facebook.com/firdainn/


0 140 tukang karut:

Post a Comment