RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, August 13, 2015

Confession of online shopaholic

Assalamualaikum,

Tetibe blur nak taip apa hahaha. Aku rasa aku ada satu penyakit kronik. Penyakit yang tak ada ubat kut. Aku ada penyakit sukaaaaa shopping online. serius, susah betul nak kawal penyakit yang satu ni. bayangkanlah semua benda aku nak beli online. hangbeg, baju, tudung, makeup, sampai botol air dan alat penimbang pun aku beli online. sadis! Alasannya sebab aku ni sangatlah cerewet dan aku rasa kat luar takkan jumpa macam yang dijual di online shop tu.Lagipun selalunya kalau beli online lebih murah dari harga luar. kekadang sampai half price murah dia tau. tadi baru aje aku shoping lipstik elianto. padahal just nak usha-usha je nak cari kat outlet mana ada jual produk tu. sebab adik aku peminat tegar lipstik elianto dan aku try lipstik dia hari tu. rasa macam best je. bibir aku ni sensitif. macam-macam brand aku try termasuklah brand MAC tu tapi still tak boleh pakai jugak. dia akan buat bibir aku kering dan mengelupas serta nampak huduh. loni elianto tengah sale. lipstik harga rm 9.90-rm10.00 weiii mahu aku tak rembat dua ketul. try dlu okey ke tak. harga standard dalam rm 30++ tak silap. hari tu try lipstik revlon. beli online jugak masa tengah promotion, tak boleh jugak pakai. last aku bagi mak aku pakai. sekarang ni aku tengah tunggu tiga barang online sampai. bising mak aku hahaha sebab dia yang tukang received barang-barang tu. sampai mak kata posmen tu dah kenal nama hahahaha.

Rasanya lepas ni aku boleh buat novel tajuk confession of online shopaholic pulak gamaknya. diri sendiri jadi testimonial, gituuuuu.

P/S: Bila gamaknya DPM nak keluar yek?

1 140 tukang karut:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment