RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, May 8, 2015

Review, terlaris dan ulang cetak.

Assalamualaikum,
(Tajuk pun entah hape2)
Lately aku menganak-tirikan blog ni sampai dah bersawang. maklumlah sebelum ni rajin aku tepek entri cerita. tapi since novel Nak Hati Awak Jugak! a.k.a Nak Jadi Kekasih Saya? dah terbit, so tak adalah entri baru. Next projek mungkin Dia Putera Mahkota. tapi rasanya dah banyak sangat bab masuk dalam blog so mungkin tak ada bab baru kut. just akan naik teaser bila dah nak terbit nanti. kali ni tak ada entri cerita baru so kalau sesiapa yang terjah blog ni nak baca cerita baru, maap ya. aku just nak tepek review novel-novel daripada readers je. minggu lepas aku ada sesi signing dengan fajar pakeer. tu next entrilah aku cerita. hari ni layankan aje gambar-gambar yek.(Aku dah mula buat blog macam instagram pulakkk gara2 malas menaip)

biar gambar berbicara apabila jari jemari sudah malas menutur kata. cewaaaah.














p/s: untuk pengetahuan, aku dah tak buka order untuk novel under fajar pakeer. tapi novel sayang awak irham danial masih dibuka. boleh emel di nurulainnismail@gmail.com

0 140 tukang karut:

Post a Comment