RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, May 17, 2015

Jualan Pakej novel dibawah terbitan Penerbitan Fajar Pakeer.

Assalamualaikum, 

Hari ni aku just bagitahu yang penerbitan fajar pakeer ada buat jualan secara pakej untuk keempat-empat novel aku ni. kalau jualan pakej mestilah lagi murah berbanding kalau beli satu-satu kan. dan yang paling best sekali FREE POSTAGE. kau hado? sudahlah murah rm 12 lepas tu free postage pulak tu. mana nak cari noks. tempat lain tak ada. even kalau uoilss beli direct dengan iolss pun takkan dapat harga macam ni tau hiks. so sesiapa yang belum mempunyai koleksi novel-novel iolss bolehlah pm terus dengan Penerbitan Fajar Pakeer. Aku tak pasti pakej ni sampai bila. jadi apa tunggu lagi, minggu depan dah gaji kan so silalah terjah.
 

0 140 tukang karut:

Post a Comment