RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, April 10, 2015

Muridku Suami Aku dan NAD ZAINAL. eH?

Assalamualaikum,

Lately aku sangat sibuk. Aku sendiri tak tahu apa bendalah yang aku buat sampai sibuk sangat muehehe. Hmm selalunya kalau aku sibuk pun aku sibuk dengan kerja dan belajar. Sibuk dengan kelas dan sibuk nak siapkan assignment. Minggu ni punya kelas kena hantar assignment dan juga ada test. Minggu depan punya kelas pun kena hantar assignment dan juga test. Penat!Kelas dengan bebudak pulak 15 jam kredit seminggu which mean hari-hari ada kelas. kalau tak ada kelas, aku akan studi siapkan assignment dan ulangkaji. bila balik rumah memang melepet ajelah sampai nak makan pun malas. kalau tengah hari pun aku tak keluar lunch, tidur aje. makan aje apa yang ada sebab penat sangat. tak sabar nak habis belajar ni. letih bak hang.

Semalam masa lunch hour, aku tak keluar. aku tidur kejap lepas stadi sikit. petang tu ada kelas dengan budak intensive. bila terjaga, ada wasap dari kawan aku. dia hantar gambar ni.

Aku pun terkejut jugak terus tengok kat ig nad zainal. Okey! Nad Zainal letak dua pos pasal novel Muridku Suami Aku weiiiiiii!

Mahu aku tak teruja. Nad Zainal kot!! Aku pun apa lagi komenlah cakap thanks sebab dia sudi baca novel aku ni. Lepas tu dia terus follow ig aku. Hiks.


Nampak tak apa nad zainal komen kat atas tu? wahhhh dia kata dia melelh air matalah. baca novel ni. hiks. Alhamdulillah MSA masih ada yang sudi baca lagi walaupun novel lama. almost nak masuk dua tahun jugak rasanya. Terima kasih Nad Zainal sebab promot novel iolss kat ur ig. tetiba ramai laks yang request nak follow ig iols tau hehehe.

p/s: Saya suka orang yang terkenal macam nad zainal tapi very humble. dia artis kut tapi boleh follow ig iolss yang entah ape2 ni. lepas tu relaks je bagi review dan tak kisah pun iols nak share kat FB. Takde pun sampai nak ban iols punya novel sebab ambik review dia tanpa kebenaran.Hahahaha peace.

p/s: Oh lupa. sesiapa yang belum dapatkan novel ni lagi boleh beli terus dengan penerbitan fajar pakeer. Di Pbakl pun ada jugak. Nanti datanglah masa sesi iolss tau. ada sikit gift iols sediakan. simple gift aje pun. Hiks.

10 140 tukang karut:

Zaisuria Darus said...

Yes.... Dat Nad zainal.... Selagi belum org kenal dia... Bila kenal akan tahu....sgt humble and sweet

Zaisuria Darus said...

Yes.... Dat Nad zainal.... Selagi belum org kenal dia... Bila kenal akan tahu....sgt humble and sweet

zarif zafranz said...

untuk pengetahuan awak novelis...saya cari blog awaa sebab nad zainal review ><getting excited with the story..haha..rasa wajib beli hujung minggu ni..:)

nana said...

kenapa saya cari novel nie dkat kdai tiada eah????

Cahaya said...

nana>>kat certain kedai buku je ada sebb ni buku tahun 2013. kat mid valley ada. kalau tak ada beli terus dengan fajar pakeer. free postage tau. PM je mereka. ni link nya. https://www.facebook.com/penerbitanfajarpakeer?fref=ts

lisanna said...

Saya baru je beli buku muridku suamiku

lisanna said...

Muridku suami aku

Cahaya said...

lisanna>>thank you dear. happy reading.

Maya Myra Penulis said...

nad mber Aswara stu batch dulu 2007 :)

Anonymous said...

novel ni memang best! i read it twice, fell in love already with akmal and wondering lelaki mcm dia wujud ke tak

Post a Comment