RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, April 7, 2015

Akmal dalam Nak Hati Awak Jugak!

Assalamualaikum,

 Semalam baru dapat novel Nak Hati Awak jugak! yang Penerbitan Fajar Pakeer pos untuk naskah penulis.So aku pun try belek-belek dalam tu. Aku baca balik kut ada yg salah eja ke. Pada sesiapa yang nak beli direct dengan aku, pada aku ada lebih kurang empat lima buah lagi. Jadi sesiapa nak beli, boleh emelkan detail pada nurulainnismail@gmail.com. Jangan risau, aku memang buka emel hari-hari. Pendek kata emel ni aku tak pernah tutup pun. sebab tu apa-apa urusan aku lebih suka menggunakan mediam emel berbanding pm di FP dan juga whatsapp. So, aku nak kongsi print screen yang aku sengaja ambil untuk tujuan pembakaran kikikiki.



Nampak tak? Nampak tak tu nama siapa? AKMAL! haha apa Akmal buat dalam novel ni? apsal dia lak nak interframe? Kalau nak tahu, kenalah beli dan baca sendiri. Muehehehe.

  • Aku percaya semua yang berlaku pasti akan ada balasan.
  •  Aku percaya kuasa doa itu sangat hebat.
  • Aku percaya setiap perbuatan baik pasti dibalas baik dan begitu juga sebaliknya.
  • Aku percaya Allah itu maha adil.
  • Aku percaya semua yang berlaku di dunia ni tak akan kekal lama.
  • Aku percaya ada sebab kenapa Allah tak perkenankan permintaan kita.
  • Allah tahu mana yang baik dan mana yang buruk.
  • Aku takut jika kesalahan dan dosa aku itu, Allah balas pada anak-anak aku, pada keluarga aku, pada kaum kerabat aku dan pada orang yang aku sayang.
  • Ya Allah, ampunkanlah dosa-dosaku, dosa kaum kerabatku dan dosa saudara seagamaku.

4 140 tukang karut:

Anonymous said...

Akak,Biler novel Nk hati awak jugak! Keluar kat kedai buku?saya x biasa beli postage ni and lebih selesa beli kat kedai buku.tu yg dari aritu tgg tapi x keluar jgk biler keluar kat kedai buku buku ek?

Cahaya said...

anon>>tak sure yunk. maybe lepas pesta buku kot.

MICHAEL TONG KIM TECK said...

Ermm, ni novel smbngn suamiku murid aku ke? N novel tu still available x?

Cahaya said...

michael>>novel ni bukan sambungan. akmal just cameo. kalau nak dapatkan novel ni boleh klik link ni ya. https://www.facebook.com/penerbitanfajarpakeer?fref=ts. beli terus dengan penerbitan fajar pakeer.

Post a Comment