RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, December 29, 2014

Bosan.

Saya BOSAN! nampak tak betapa besarnya saya eja tu. Ini menunjukkan yang saya betul-betul bosan. Hari ni ramai opismate tak datang kerja sebab air naik. jadi sunyi sepiiii je opis ni. kelas pun postpone seminggu. bagus! sebab saya pun malas nak masuk kelas sebab saya banyak kerja nak buat. minggu ni saya ada test 2 dan juga final exam untuk subjek advanced engineering math. Tapi saya risau sebab LPT tutup sebab air naik. Jadi macam mana nak ke KL minggu ni? Saya tak reti ikut jalan lama sebab dalam kepala terbayang cerita karak walaupun saya masuk panggung tapi tak pandang skrin wayang sebab saya penakut sangat.

Boleh tak saya nak tengok The Maze Runner sambil buat kerja, bos?

0 140 tukang karut:

Post a Comment