RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, October 29, 2014

Stress + Irham Daniel

Assalamualaikum,

Lama dah tak meroyan kat blog ni hiks. Maklumlah sibuk sampai tak sempat nak meroyan. La ni baru ada masa sikit. Tapi takde masa jugak sebenarnya tapi sebab tetiba nak rasa meroyan, tu curik jugak masa. Ni pun tetiba ada lecturer lain datang tanya soalan math. Stop kejap. Okey..sambung balik. Aku tengah stress ni. Stess belajar, stess nak setel event hujung tahun ni. Sekarang ni tambah satu lagi stress. Ada pulak budak baru masuk kelas aku. Adoi, tengah-tengah sem dah ni. Dua orang pulak tu. Minggu depan aku nak buat test 1 dah. Sekarang pun aku tinggal dua bab je lagi. Macam mana nak cover 4 bab untuk budak baru tu?Dugaaaaan betul. Dahlah salah seorang budak baru tu dari Indon. Opis mate siap ajuk lagi cakap indon dengan aku. Hampeh betullah depa ni kan. Adoi stresss.

Selingan. Meroyan-meroyan jugak, tapi promot kena buat jugak. Heh. Minya naik, harga barang nak naik jugak jadi haruslah berusaha mencari duit dengan gigih tambah-tambah majlis kahwin nak dekat kahkahkahkah.

InsyaAllah novel Sayang Awak, Irham Daniel akan berada di pasaran pada penghujung tahun ini dibawah Penerbitan Diksi. Aku akan buka order nanti. Jika berminat boleh email.

p/s: Kepada Irham Daniel, saya sentiasa sayang awak :P

4 140 tukang karut:

abby sha said...

ain akak pn nk cakap p/s: saya rindu akmal juta2.. hehehe mcm xpuas je

Cahaya said...

sis abby>>Akmal?hahahhaa. nanti sy tanya khabar dia bari pihak akak hiks.

Ejan Suzani said...

Nak order mcmana yerr

Cahaya said...

sis ejan, boles order dengan diksi.https://www.facebook.com/PinkDiksi. mereka dah buka pre order.

Post a Comment