RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, September 29, 2014

Jatuh Cinta Dengan Teman Baik

Assalamualaikum,

Selamat pagi, selamat hari isnin. Soalan trivia. Macam mana rasanya apabila jatuh cinta dengan sahabat baik sendiri?

Jeng..jeng..jeng...

Sesiapa ada pengalaman? Jom share.. :P

6 140 tukang karut:

Anonymous said...

Rasa dia kekok sangat.bila kawan baik kita tu tahu lagilah kekok. Sampai jalan pun tak nak bertembung. Nak elakkan. Cakap pun tak. Hubungan KAWAN tu renggang sangat. Sedihh!!! Dia pula anggap kita kawan. Hmmm 

Cahaya said...

anon>>yeke?sedih macam tu. :(

Anonymous said...

Memang sedih sangat-sangat. Tapi nak buat macam mana kan? Perasaan mana boleh kita kawal. Hahaha redha je la. Mana tahu nabti hati dia tu terbuka ke?

Cahaya said...

anon>>yeahhhh!jangan putus asa tau. good luck. semoga ada happy ending awak :)

Hana said...

Sy crush dgn dia even sebelum sy kenal dia. Then dia start tegur kat fb, lama2 kitorang jadi kawan baik. Sy pernah bgtau sy suka dia tp dia anggap sy bergurau. Sedih la jgk tp saya ok je. Sampai sekarang dah 3 tahun kitorang kawan. Huu rasa nak move on je. Penat dah :'(

Cahaya said...

hana>>cuba ckp sekali lagi. after 3 years kan. mana tahu ada rezeki and he is actually waiting for you. :)

Post a Comment