RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, September 7, 2014

Hari Malas...

Napanya dah malas sangat nak menulis ni.  Macam nak balas dendam sebab short sem hari tu belajar macam nak terbalik dunia. Hari tu ada menulis sikit. Dapatlah dalam 30 lebih pages. Story line tu datang masa tengah separuh jalan tulis pasal Hariz. Idea ni kalau nak datang tak payah di jemput kan? Tapi bila dah dijemput, tak nak pulak masuk. Even ada macbook pon tak boleh nak melawan penyakit malas ni. Kena guna method lama ke? Paksa rela lepas tu baru jatuh cinta? Nampak gayanya lah. Hmmm..

p/s: Saya tidak lagi aktif di FB. FB telah dideactivatekan. Hanya ada satu FB 'kosong' yang hanya berfungsi untuk menyebarkan link entry berkaitan novel yang dikendalikan oleh admin sepenuhnya. Buat masa ini saya tidak lagi terjebak dalam dunia FB.Sekian. Terima Kasih.

0 140 tukang karut:

Post a Comment