RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, May 5, 2014

Review Novel Andy Hilton vs Mr Mpp.

Assalamualaikum,
 hari ni just nak up review yang ditulis oleh salah seorang pembaca di fb aku. masa dia post review ni, aku tak tengok pun lagi bukunya. 1st jumpa buku ni masa aku gi PBAKL hari tu. tu pun tak sempat nak belek isi dalam. tengok luar je. sedih kan. tunggulah FP post nanti. tak sabarrr hahaha.

ini antara review yang di tulis oleh beliau. sila klik gambar untuk melihat lebih jelas.
thanks for the review dear. suka part dia kata lia jahat giler giler giler mcm dalam sinetron indon hahaha :P

0 140 tukang karut:

Post a Comment