RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, May 4, 2014

Order novel telah dibuka.

Assalamualaikum,
Rasanya agak lama jugak tak post sesuatu. maklumlah sibuk dengan pbakl haha. hari tu aku sempat ke pwtc untuk bertugas di sana. pagi-pagi khamis tu dah gerak ke kl. sampai pulak ada benda tak best berlaku mujurlah tak menganggu emosi semasa di pwtc. tapi serius gue hangin gila time tu. jadi mari kita lupakan benda dah lepas. tapi ban tetap ban heh.

seperti yang dijanjikan, post hari ni bertujuan untuk memberitahu yang order untuk ketiga-tiga novel ini telah di buka. tadi dah buka di Fb dan rasanya macam tak adil kalau tak tepek dekat blog. jadi seperti iklan di bawah, harga setiap satu telah ditepek di bawah dan tidak termasuk postage ye. postage lain kira hiks. cuma sesiapa yang beli pakej ketiga-kita ni akan dapat free postage. dan kalau beli novel kat bawah ni akan dapat free gift. beli satu pun tetap akan dapat free gift. gift apa? yang tu kena beli dulu baru tahu okey?

jadi sesiapa yang berminat, boleh email kepada nurulainnismail@gmail.com dan boleh buat pesanan nak novel yang mana dan berapa buah. tempoh order ini dibuka agak terhad masanya. bila-bila sahaja boleh ditutup bergantung pada tahap kesibukan cik penulis heh. bulan depan nak final exammm dahh.:P

0 140 tukang karut:

Post a Comment