RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, March 3, 2014

Vacation

Assalamualaikum,
selesai urusan tiket dan booking untuk my best friend pergi bercuti. minggu ni dah nak pergi. awalnya aku pon join sekali tapi sebab kelas aku ditukar saat-saat akhir, terpaksalah aku cancel. burn seratus lebih sobs. tapi tak apalah. bukan tak pernah pergi pun. so tak ralat sangat pun. makanya duit yang aku saving tu habis aku joli sakan buat pengubat luka dan lara di hati. tak sedar diri yuran pengajian 25K!!!!muahahaha. tak apalah. KWSP ada kan kahkahkah.
hurmmmmmm.

2 140 tukang karut:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nsb bek sertus lbh..huhuhu

p/s: pasal nuff.. haah anggaran 30 hari. first time cashout ke? Nama kena betul2 ikut ic tau. kalau tak nanti kena tunggu lagi utk pmbetulan. yui pernh kena dlu.

Cahaya said...

YUI>>yap sama sebijik cuma notis yg kata suh tgu berapa hari tu tak naik. lepas tekan terus takde pape notis. tgk status masih unpaid. memang mcm tu ke?

Post a Comment