RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, January 14, 2014

Entri Penghargaan untuk kamu semua.

Assalamualaikum, just nak cakap tengkiuuuuuuuuuu juta-juta lemon kerana korang semua. yeah! korang yang tengah baca entri ni. thank you soooooo much sebab korang tak jemu-jemu support MSA. sobss. terharu.

aku tak pernah terfikir yang MSA boleh sampai jadi macam ni?(ayat macam ada tak kena hahaha). nway thanks sekali lagi. aku sangat-sangatttt hargai sokongan korang semua dari mula cerita ini lahir di blog sampailah dah lahir dalam bentuk cetakan. terima kasih kerana masih di sini, setia di sisi aku. sentiasa support aku susah dan senang.*sobbbs* tak tahu nak kata apa.

p/s: tujuan aku up entri sebegini bukanlah untuk menunjuk + riak. aku hanya mahu melahirkan rasa terharu dan penghargaan kepada korang pembaca semua. sebab aku tahu kalau korang tak ada, MSA memang takkan sampai ke tahap macam ni. kalau aku boleh peluk sorang-sorang, dah lama aku buat. huuu.

0 140 tukang karut:

Post a Comment