RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, January 21, 2014

Entri Penghargaan untuk kamooo lagi.

Assalamualaikum, Maaf kalau dah lama tak post entri novel. agak sibuk sikit lately sampai mss pun tak sempat nak bukak + jiwa diselubungi kesedihan heh. jadi maaplah kalu korang serabut nampak aku macam meroyan post lagu jiwang shahdu di FB tu kekekeke.

maybe lepas ni aktiviti menulis aku akan menjadi super slow ( padahal takde beza pon sebelum ni pon dah selowww meloww) disebabkan aku ada tangung jawab baru.(cewahhhh macam saspen je hahaha). tanggung jawab baru yang aku target kena habiskan dua tahun sahaja. lebih-lebih tak voley okey. tanggung jawab apa? nantilah aku cerita. lo ni aku nak cakap hal lain.

alhamdulillah, sekali lagi MSA masuk carta terlaris. terima kasih kepada kamo kamo semuaaaa. muahhhh sorang sikit. thanks sebab kalau bukan sebab korang semua, MSA tak masuk dekat dalam tu tau. thanks again. =D


P/S: sebagai penghargaan, nanti aku up entri DPM kahkahkah. :P

1 140 tukang karut:

Anonymous said...

bersedih rupanyer..hee..
ptut gembira msa terlaris lagi.
Tahniah.

Post a Comment