RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, December 29, 2013

Tolong saya. siapa tahu hack or trace ip adress orang?

macam ini orang pun ada ke? aku tak tahu apa tujuan mamat ni pm-pm aku tak henti-henti. aku dah block dia tapi terpaksa unblock balik sebab dia kacau orang lain yang kenal dengan aku dengan harapan kawan aku tu berhenti kawan dengan aku. like seriously?? aku tak kenal pun mamat ni. aku dah tracking ip adress mamat ni tapi macam kabur-kabur je sebab dia online guna phone. ada sesiapa boleh bantu aku tak? memula memang aku bengang gila dengan provokasi dia. tapi lama-lama aku gelak jelah. mental kot mamat ni. macam tak ada life lain dan aku sebenarnya nak tahu sangat kenapa dia ni tak bagi aku kawan dengan kawan aku tu.

banyak jugak sebenarnya dia tahu pasal kawan aku tu dan hal berkaitan dengan kitorang membuatkan sifat ingin tahu aku siapa mamat ni makin membuak-buak. dulu aku dah block mamat ni. tapi lepas beberapa bulan dia buat FB lain dan pm aku lagi. macam-macam cara aku trick mamat ni dan aku rasa macam aku tahu siapa je. cuma aku tak ada bukti jeles sejelas jelasnya. jadi kawan-kawan, ada sesiapa tahu apa nak buat? just block je? tapi dia kata kalau aku block dia boleh buat FB lain dan kacau aku. kalau ada sesiapa yang tahu cara nak track mamat ni. silalah kongsi ya. thanks in advanced.
P/D: DPM semakin menghampiri 400 pages.

11 140 tukang karut:

sumanya-lillah.blogspot.com said...

Giler betullah orang tu. Bahaya ni. Tapi saya tak pandai nak hack, hurm,

Cahaya said...

sumanya>>dh report dekt skmm. tgu jelah mcm ne.

Anonymous said...

kes serius ni..seems like your friends bwk masalh.

Cahaya said...

anon>>i dont think so. rasanya si polan ni yg mental kuikuikui.takde kerja kot.

Anonymous said...

admire u kot..heh

Cahaya said...

anon>>ni bukan admire. ni hater ni kuikuikui.

Anonymous said...

hater? lorhhh apasal? dengki dgn novel2 u ke?kuang3..

Cahaya said...

aon>>haha..tklah..rasa tk related pun dgn novel..entahlh knpa..heee.

Anonymous said...

kahkah..mental x bg orang berkawan tu..forever alone.

Cahaya said...

anon>>mungkin lah kot kuang.

Anonymous said...

tak elok memutuskan talian persaudaraan orang berdosa ni..ermm..apa la.

Post a Comment