RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Monday, December 16, 2013

ONLINE Shopping.

Assalamualaikum,
hari ni tak ada entri novel yang aku nak upload. maybe aku akan upload cerita KDS atau DPM sikit masa lagi. tak decide lagi nak up yang mana. cuma hari ni aku nak kongsi satu websitie shopping online yang aku TERjumpa beberapa minggu lepas dan aku telah mengalirkan duit keluar dengan jayanya dengan membeli barang-barang di website itu.

Benda pertama yang aku beli dari website ni ialah power bank limited edition. harga discout 70%. aku lupa nak snap hari tu so tak payh tunjuklah.

Benda kedua yang aku beli malam tadi ialah dua bijik(?) pendrive yang bagi aku unik. try tengok kat bawah.

Nampak macam biasa je kan? dengan harga rm 44 untuk 8GB aku rasa maybe ada yang kata mahal. tapi try tengok pic bawah lagi.


Nampak apa yang lain? cuba perhatikan betul-betul apa yang uniknya. Ha....pendrive ni boleh cucuk dekat PC/Laptop or dekat smartphone. nampak tak dua port tu? atas usb n bawah smartphone punya port? unik tak? aku tak pernah jumpa lagi pendrive macam ni. so aku beli dua untuk dihadiahkan pada dua orang students aku yang dapat markah Math yang tertinggi untuk sem ini.

Aku request warna hitam. personally email seller ni nak warna hitam. takut dia bagi warna pink sebab nak bagi dekat students lelaki kan. hope diorang consider dengan request aku. kalau tak, pinklah awak ye. heh

barang ketiga aku beli ialah meja atas ni. memang sesuailah untuk aku menulis/menaip sebab aku memang buat kerja atas katil.cuba tengok harga dia.sila percaya. free delivery lagi.


Yang bawah ni aku saja letak sebab aku nak beli jugak. cuma fikir aku akan guna ke?nantilah minggu depan aku pk balik haha. ada lima haru lagi sebelum closing. try tengok harga. mahal ke murah?



so itu jelah yang aku nak share. aku sebenarnya tengah kemalasan je ni. tu menaip pun ikut mood. mood swing entah hapehape. lain kali aku update benda lain pulak.

oh ya lupa. nak shoping jugak, KLIK SINI.
P/s: ini bukan entri berbayar. aku suka nak update. sebab tu review aku entah hape hape.
p/s/s: Minggu ni last IMP. yippie! tak sabar nak tunggu sabtu. haha. derr..hari ni baru hari isninlah.


3 140 tukang karut:

Ite Hamid said...

Nurul...
Brp rm power bank dia? Nk gak tau.
Eh...cun la pendrive dia..special tu..alamak..bule cucuk kat fon?! Aramaksss..besttt..nak cari nih..!
Thx sbb share ni..... :D

Ite Hamid said...

Nurul...
Brp rm power bank dia? Nk gak tau.
Eh...cun la pendrive dia..special tu..alamak..bule cucuk kat fon?! Aramaksss..besttt..nak cari nih..!
Thx sbb share ni..... :D

Cahaya said...

ite>>power bank dia rm 88 tak silap. agk mahal jugak kalau ikut capacity dia tp sebb limited edition so belilah buat hadiah haha. cun kan pendrive tu?tk pernh jumpa lagi sy pendrive tu. terfikir untuk beli untuk diri sendiri jugak. tp.hmm..nanti pk balik heee.

Post a Comment