RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, November 6, 2013

KLDC

Assalamaualaikum, selamat pagi. abaikan entri meroyan pagi tadi. tu tengah emo + nak marah tapi sekarang dah cool down.haruslah kena cool down sebab kena buat skema assignment nanti hangin-hangin banyak salah pulak. tapi cool down aku pun aku tak rasa nak up entri hari ni. just nak up video pasal marching band. Aku memang dari dulu minat band. apa jenis band aku layan je kan. (Kalau aku boleh pergi gig lama aku pergi dah hahaha tapi kalau nak merasa penampar jepang bapak aku silalah buat kan).so aku baru tahu pasal band yang satu ni. selalu layan Victoria dengan King Edward punya band. tapi yang ni aku baru tahu akan kewujudannya dan aku pun seach dekat youtube jumpa VC ni. sangatlah macho depa ni sampai aku pun hampir jatuh hati dengan cara mereka bermain. free style tu. so layan jelah sendiri.


video
p/s: kalau korang tahu bila KLDC ni ada buat performance dekat mana-mana, boleh tolong inform aku tak. teringin nak jumpa depa face to face. heh.

0 140 tukang karut:

Post a Comment