RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, November 8, 2013

Kenapa blog aku nama syaurans? Ini jawapannya.

Inilah sebabnya. hahaha. aku memang minat gila dengan cerita ni. Card Captor Sakura. besttt n i'm falling in love with  syaoran Li yang aku ubah sebutan jadi syaurans.hahaha.


i will protect you no matter what.

                                                         i promise that i'll never leave you..
                                                                     please stay by my side


 i will love you..until the end of my life.

               Even if I lose this feeling, I'm sure that I'll just fall in love with you all over again - Syaoran Li

p/s: ayat di atas diucapkan oleh Li semasa final battle mereka dalam menangkap kad terakhir yang paling berkuasa. masa ni sakura kena korbankan sesuatu untuk dijadikan galang ganti bagi membolehkan dia menangkap kad tersebut dan sakura mempertimbangkan perasaan sayang dia pada Li yang belum sempat diucapkan kepada Li tapi Li dah bertindak terlebih dahulu. dan itulah jawapan Li bila sakura tanya kenapa dia buat begitu. sedih kan? sobbsss. tapi yang penting happy ending. hahaha.

4 140 tukang karut:

Ite Hamid said...

Jap jap...nk rotflol dl... :))
Masa first masuk blog Nurul dl..akk tgk nama..uikkk..munyik mcm syaoran dlm card captor sakura..x sangka lak betul..he3..
Akk pun suke tgk CCS tu..mmg siyes kipas susah mati..xpnh miss tgk..ulang tayang byk kali pun xpe..kui3..
Umur dh byk tp suke gile tgk katun :))
\(^.^)/

Ite Hamid said...

Jap jap...nk rotflol dl... :))
Masa first masuk blog Nurul dl..akk tgk nama..uikkk..munyik mcm syaoran dlm card captor sakura..x sangka lak betul..he3..
Akk pun suke tgk CCS tu..mmg siyes kipas susah mati..xpnh miss tgk..ulang tayang byk kali pun xpe..kui3..
Umur dh byk tp suke gile tgk katun :))
\(^.^)/

Cahaya said...

ite>>yeke kak?hahahaha. bolehlah kita jadi geng. saya siap donwnload lagi hahaha. sweetkan.depan..boleh jadikan novel ni hahaha.umur hanya nombor kak..yg penting jiwa kita haruslah sentiasa mudaaaa. heh.

lisanna said...

tsubasa chronicle pun ade juga si syouran tu

Post a Comment