RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, November 6, 2013

Hangin.

Assalamualaikum,
hari pertama kerja lepas cuti panjang start jumaat sampai selasa. naik kerja terus rasa macam nak marah. tengok kotak assignment yang aku letak atas meja untuk budak-budak hantar assginment memang buat aku naik hangin je. apa nak jadi dengan budak-budak sekarang ni? makin lama makin malas. assignment dua minggu punya due pun boleh tak hantar. soalan senang gila masa dekat u dulu jangan haraplah nak dapat assignment macam tu. okeylah malas bebel banyak2 sebab aku tengah nak marah sekarang. sorry  entri ini tiada kaitan dengan novel or manuskrip. lain kali aku up entri novel. just nak luahkan kemarahan aku dekat blog ni. macam biasa blog menjadi mangsa hahaha.

0 140 tukang karut:

Post a Comment