RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, October 20, 2013

SHOE FOR SALE : BRAND NEW SOPHIE PARIS

Shoe for sale : BRAND NEW SOPHIE PARIS

Nak let go kasut ni sebab ketat sikit. saiz 38. kast ni lah yg aku cerita semalam terpaksa tukar dua kali sebab ketat sikit. jari jemari ku agak panjang kan so aku kena pakai kasut yg muncung tajam tu heh. aku beli sebab nak match dengan hangbeg aku kaler sama. serius kala sebijik mcm ni tapi bak buat macam mana. ku sedar kaki ku siapa kan haha.

harga asal rm 70
aku nak let go harga rm 40 tak masuk poastage.
baru lagi tak pakai kecuali pakai dalam rumah untuk test. tapi sakitttt.
sesiapa yg berminat boleh whatsapp or mesej di 01125517535
THX :p

0 140 tukang karut:

Post a Comment