RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, October 4, 2013

Muridku Suami Aku? Entri penghargaan.

Assalamualaikum, selamat hari jumaat. apa khabar semua? heh skema pulak. oklah tak reti nk buat intro. just nak tepek gmbr je. bukan nak riak tapi untuk simpanan peribadi di blog buruk ni. lagi pun dah lama tak menaip dekat blog ni kan. hari ni dah 4 oktober 2013 so dah sebulan lebih sikit novel MURIDKU SUAMI AKU? Berada di pasaran. dan ada berita gembira bagi aku berkenaan novel ni. nak tahu tak apa? nak tahu tak?hahaha.

alhamdulillah MSA dah masuk cetakan baru dalam masa sebulan. satu rekod peribadi bagi aku. syukur ya Allah.


novel ini jugak katanya dah masuk carta MPH. katanya lah aku tak sure heh. tak sempat jenguk kedai buku lagi sebab sibukkk ya amat. apa-apa pun aku nak usapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi menyokong MSA. ada yang kata bosan n ayatnya tak matang + kebudak-budakan. aku terima komen begitu dengan hati terbuka sebab aku pun tak sempurna kan. aku ambil sebagai positif untuk hasilkan novel yang lebih baik. tapi biasalah, kita tak boleh nak puas kan hati semua pihak.
jadi entri ini adalah entri penghargaan untuk kamu-kamu semua yang menyokong MSA semenjang MSA masih di dalam 'kandungan' sehinggalah dah lahir dalam bentuk cetak. kesetiaan kamu kamu semua sangatlah mengagumkan saya.. saya terharuuu.

akhir kata, terima kasih dan salam sayang semua. loves u all :)
p/s: dengar2 novel FP dh tak boleh masuk popular. so kalau korang tak jumpa MSA kat popular tu maaf lah ye. aku pun tak tahu apa masalahnya sobsss. tempat aku ada popular je so nk melihat MSA di rak buku popular mcm takde harapan. kn gi MPH jugak sobsss lagi.

6 140 tukang karut:

balqis cun said...

Tahniah akk sbb buku akk terlaris dkt MPH....xpelah klu kat popular x bape laris...yg pntg kat mph buku akk laris...tahniah akk...sy x smpt lg nk beli buku ni.... :-(...mungkin hujung bulan ni baru sy dpt beli.... Btw tahniah skli lg for you n good luck....sy harap wafiy n ana dpt dinovelkan dgn secepat yg mungkin....amin...

Anonymous said...

sye cri xjmp pun.. leh gtau mph mne yg da... nak sgt novel ni

Cahaya said...

anon>>awk duduk mana eh?hari tu sg gi MPH mid valley ada.rasanya kebanyakan kedai buku ada melainkan dh habis tp popular maybe takde sobss. kalau sush boleh order online dengan FP. free postage u heee.

Anonymous said...

ari2 pergi One Utama MPH.. punya lah mencari novel ni. mls lak nk order online.. xpe.. saya try cr lg..

Marina said...

Congrats cik Author! Pity Dean, tapi tak apa Akmal ada..dapat twins lagi hahah! I've to reread it again cuz ada tak faham...kalau kat TV ada subtitles eh!

Cahaya said...

kak marina>> kat mana yang tak paham tu? huuuu.

Post a Comment