RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, October 11, 2013

Memahami aku

Aku hanya minta,
untuk kamu memahami,
tidak perlu kamu sokong aku,
bagai peminat fanatik,
tak perlu kamu,
menatang aku bagai minyak yang penuh,
cukup sekadar kamu memahami,
perasaan aku ini,
cukup kau hargai aku,
cukup kamu rasa bangga dengan aku,
punya aku..

aku hanya minta,
untuk kamu memahami,
jika kamu tidak mahu,
mengambil tahu akan diriku,
cukup sekadar aku pinta,
jangan sakiti aku..

aku hanya meminta,
untuk kamu memahami aku...

4 140 tukang karut:

Anonymous said...

assalam akak, saya ni dah lama dah follow akak, saya baru try nak buat blog, akak bleh tolong x tunjukkan cara2 nak buat blog mcm akak sebab saya pun nak siarkan cerpen dlm blog tu. aku boleh email kat nordayanaliyana@gmail.com.
terima kasih, saya harap akak sudi bantu saya

Anonymous said...

assalam akak, saya ni dah lama dah follow akak, saya baru try nak buat blog, akak bleh tolong x tunjukkan cara2 nak buat blog mcm akak sebab saya pun nak siarkan cerpen dlm blog tu. aku boleh email kat nordayanaliyana@gmail.com.
terima kasih, saya harap akak sudi bantu saya

NorAlia Liyana said...

sorry, bukan nordayanaliyana tapi noralialiyana@gmail.com.

Anonymous said...

ni ke..yana

Post a Comment