RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, October 24, 2013

KWANGSOO NAK DATANG MALAYSIA!!!!

Assalamualaikum,
mungkin ada yang tahu yang aku ni kipas susah mati Running Man sebab setiap hari isnin aku akan share link episode baru RM ni dekat FB. terus terang, aku tak minat sangat layan korean movie ni. serius. memanglah banyak cerita dalam hard disk aku ni tapi tak tengok pun. aku copy dari adik aku just untuk back up kalau aku dah bosan tahap petala ke lapan, barulah aku pasang movie korea ni. tapi memang lambar gila nak habis. makan masa berbulan sebab bosan. entah. memanglah tak dinafikan yang cerita korea memang banyak kelainan, banyak unsur saspen dan paling penting bukan macam cerita hindustan, asyik tema yang sama je. tapi entah. tak masuk kot k-pop ni dengan hidup aku. aku lebih suka layan cerita taiwan atau cina walaupun hero heroin tak handsome atau cantik. sekali lagi. rupa bukan penentu segalanya heh.

okeylah aku sebenarnya nak cakap. KWANGSOO NAK DATANG MALAYSIA!!!! arghhhh rasa nak lompat bintang rasanya. dalam RM, aku paling minat kwangsoo walapun dulu ada si comel joong ki. aku pun tak tahu kenapa aku minat sangat kwangsoo ni. dia ni dalam RM memang orang suka buli sebab dia paling muda kan. tapi dia suka balas dendam terutama dekat KJK. padan muka. aku tak suka KJK. hahaha.

aku harap ni bukan false alarm lah macam selalu tu. hari tu team RM kata nak buat fan meeting dekat Malaysia tapi last minutes cancel. tapi dekat singapore jadik je kan. sungguh tak puas hati sampai rasa nak boikot depa ni. tapi sebb sayang, aku relakan je hahaha. so Kwangsoo, jangan kecewakan i ye. nanti i berubah hati baru tahu. hahaha.

p/s: siapa nak teman? marilah...

3 140 tukang karut:

Anonymous said...

Alamaakk..si giraffe ni?? Aduyai..xble tahan la ngn mamat ni..apa yg menarik psl dia eik?? Org South east asia minat btl ngn dia tp kite teramatlah kurengnya ngn mamat ni..irritating..ahaks..kite pun kipas susah mati RM :)) Peace :D

Anonymous said...

omg, si giraffe ni nk datang malaysia, amatla dialu-alukan, heret semua rm tu sekali

Cahaya said...

anon>>ohhhh ramai jugak yg minat si girin ni. apa lagi marilah kita tubuhkan kipas-susah-mati kwangsoo heeeee.

Post a Comment