RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, October 26, 2013

Come And Get Me If You're Ready.

Assalamualaikum, selamat malam( pagi?). apakehe nya nak update tengah malam buta ni? macam tak menyempat esok lusa kan. haha. sajalah. tadi lepak layan youtube sebab malas lagi nak mengadap manuskrip dan kerja pejabat yang aku angkut balik rumah. okey malas nak fikir pasal itu sebab itu akan membuatkan kepala aku berserabut. makanya malam sabtu ini aku just nak lepak je sambil layan youtube. rutin hidup aku saban malam. aku sebenarnya seorang yang susah nak express feeling aku melalui kata-kata. ha jangan ingat penulis macam aku yang tulis MSA dan KDS tu boleh luahkan perasaan aku macam tu jek. oh tidak. aku sebenarnya sangat pemalu hahaha. aku tak pandai nak luahkan apa yang aku fikirkan pada orang lain. jadi, aku mengambil inisiatif untuk luahkan apa yang aku rasa melalui lagu. bukan aku tulis sendiri ya. haha. tapi lagu-lagu yang sedia ada. jadi malam ni aku nak tunjuk satu VC. lagu ni si selena gomez yang nyanyi. aku kenal si selina ni ( ceh macam kenal in real life) melalui lakonan dia. dulu tak tahu laks dia ni penyanyi jugak. masa memula aku dengar dia nyanyi aku rasa dia ni stok macam paris hilton jugak. orang menyanyi dia pun sibuk jugak nak menyanyi. harapkan melodi dan lirik je yang gempak tapi suara so-so je. amboi sedap mengata. but itu pendapat peribadi aku. maybe sebab aku lebih suka dia berlakon berbanding menyanyi. aku suka rambut dia dalam another cinderella story haha.

tapi bila aku dengar lagu kat bawah ni, aku mengakui yang dia punya bakat dalam nyanyian. she's getting better and better. suara dia sesuai dengan lagu yang dinyanyikan di bawah ni. lagu apa? sila lihat di bawah.










You ain’t gotta worry it’s an open invitation
I’ll be sittin’ right here real patient
All day all night I’ll be waitin’ standby
Can’t stop because I love it, hate the way I love you
All day all night maybe I’m addicted for life, no lie.
I’m not too shy to show I love you, I got no regrets.
I love you much to, much to hide you, this love ain’t finished yet. This love ain’t finished yet…
So baby whenever you’re ready…


sebenarnya aku suka lirik dia. come and get me if you're ready hahaha. ada maksud tersirat di situ. hahaha.

0 140 tukang karut:

Post a Comment