RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, September 6, 2013

Order novel Muridku suami aku? sudah dibuka.

Assalamualaikum..

Di sini saya nak buat pengumuman. saya dah buka order untuk novel Muridku Suami aku?. harga mr 34 termasuk postage. sesiapa yang order dengan saya akan dapat gift kecil dari saya dan juga tanda tangan saya yang tak seberapa itu :P. sesiapa yang berminat bolehlah email kepada saya di nurulainnismail@gmail.com. penghantaran akan dibuat setelah stok di Fajar pakeer sudah ada dan saya akan hantar mengikut siapa cepat bayar. harga rm 34 termasuk postage.
p/s: saya masih belum menetapkan bila saya akan menutup order ini. so siapa cepat dia yang dapat ya. thanks.
UPDATE : ORDER DENGAN SAYA TELAH DITUTUP. BOLEH TERUS ORDER DENGAN FAJAR PAKEER ATAU DAPATKAN DI KEDAI BUKU BERHAMPIRAN. MAAF YA :)

8 140 tukang karut:

eiza mer said...

KAT kdai ada jual x???
urm..mmg urusan kat email je???

Cahaya said...

eiza>>kalau dekat kedai, selepas 15 hbln. sy buat order melalui FP jugak. boleh klik sini ye..
https://www.facebook.com/groups/317897331660048/

eiza mer said...

so krenyer if nk tngu pas 15hb la ea???
sure da ad kat kdai time tu??
next week la ek??

Cahaya said...

mungkinlah..bergantung jugak pd phantaran..sesetengh cept..sesetengh lmbt kn..

messiah sadar said...

sis order masih open lagi ker? camner nak order?

Cahaya said...

messiah>>batch pertama dah tutup. sekarang ni buka untuk batch kedua sampai 30 sept. lepas pada tarikh tu sy tak buka order dh. boleh email ke nurulainnismail@gmail.com

deritanya mencintaimu said...

assalamualaikum.....errr nk tnya klau bli novel nyy nk byar kt mne???

Cahaya said...

derita>>waalaikumsalam. sori dear sy dah tutup order ni. boleh terus ke fajar pakeer ya :)

Post a Comment