RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, September 24, 2013

Novel MURIDKU SUAMI AKU? dah sampai.


Assalamualaikum, pengumuman (cewah). novel MSA untuk 1st batch telah sampai. insyaAllah saya akan cuba post dalam minggu ini jugak. hari ni saya mampu post sebanyak 10 buah dulu memandangkan malam tadi saya tak berapa nak larat juga untuk membalutnya. sudahnya pagi tadi for the 1st time pergi kerja lambat hahaha. jadi kepada sesiapa yang masih berminat untuk order MSA dengan saya, bolehlah email ke nurulainnismail@gmail.com kerana 2nd batch order telah di buka. saya juga hanya akan menerima order sehingga 30/9/2013 sahaja memandangkan bulan depan saya sudah mulai sibuk. jadi, kalau ada apa-apa pertanyaan, just dropu ur email dear. :)

4 140 tukang karut:

syahida jamaludin said...

Sis,harga buku ni berapa eh? Bayar sekali dgn postage ke?

Cahaya said...

syahida>> harga rm 34 termasuk postage ke semenanjung. rm 36 ke sabah n sarawak. leh email di nurulainnismail@gmail.com.

rose roses said...

saya dah beli novel ni.cerita dia memang best la.

Cahaya said...

rose>> thanks dear sebab suka MSA *hug*. :)

Post a Comment