RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, August 24, 2013

Entri Di Malam Hari...

Assalamualaikum,
hari ni terasa nak menaip di blog. sebenarnya sekarang ni tengah pulun nak siapkan mss BAPK2. limit muka surat 500 je tapi sekarang dah hampir mencecah 430. konflik baru nak masuk. acaner tu? boleh ke selesaikan masalah wafiy-ana-lia ni sebelum 500?hahaha. susah sebenarnya nak selesaikan masalah rumah tangga orang. tambah2 orang yang menaip ni belum ada pengalaman dalam berumah tangga ni. rumah duduk sekarang ni pun tak ada tangga tau. dah tu acaner?hahahah.

sebenarnya agak stres jugak lately. sebab banyak kerja. kat pejabat sibuk dengan script bebudak yang bertimbun2. bayangkan lah dekat seminggu mengadap benda alah tu je sampai nak muntah. jumaat baru siap tanda. itu pun tak key in lagi dalam MAR.  hari rabu bos nak report pulak. adoilah. test 1 bebudak sem satu tu ada je dalam kereta tak bawak keluar pun. sabar jelah.

tapi rasa seronok jugak sebab apa yang diidam-diidamkan dua tiga minggu ni sudah menjadi milikku. apa dia tu? haaa adalah. tak leh tunjuk nanti jadi riak. bila dah riak kan dah dapat dosa. hahaha. okeylah, nak sambung menyelesaikan masalah rumah tangga orang ni. nanti dah siap, bolehlah hantar pada editor, biar diorang pula selesaikan masalah rumah tangga si wafiy tu. tak kuasa den nak nengok dah. btw, sedang tunggu juga satu lagi benda. mayb minggu depan akan dapat berita. tak sabar. rasa macam nak lompat bintang je. tapi apa nak buat. sesungguhnya sabar itu separuh daripada iman.

dah tengok citer ni? saja nak tepek sebab ada joong ki..cumel kan?hee..sayang dia dah tak join Running Man. sobsss.

2 140 tukang karut:

Eit@ mohamad said...

Berita ape tu cahaya harap2 de kena mengena dgn bakal novel hihii

Cahaya said...

Kak eita>>harap-harapnya lah..hehehehe..

Post a Comment