RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, August 16, 2013

Ambil mood sikit : teaser : Berikan Aku Peluang Ke -2

Ambil mood sikit :
teaser : Berikan Aku Peluang Ke -2

“Bila kali terakhir Ana period?”
Hampir tersedak Andriana apabila mendengar pertanyaan Wafiy itu. Satu jelingan maut dihadiahkan kepada Wafiy.
“Yang awak tanya soalan mengarut tengah pagi buta ni kenapa? Buang tebiat ke?” Andriana menjawab agak marah. Namun, ketika mengigit burgernya, otak ligat berfikir. Hari ni dah 25 hari bulan tapi period dia tak datang lagi. rasa-rasanya dah lama juga dia tak datang period. Dekat tiga bulan juga dan selama ini dia tak perasan pun sebab stres dan juga sibuk dengan belajar. Kali terakhir dia datang period pun masa...
“Oh my God..” Hampir terlepas burger di tangan.
“Kenapa ni Ana?” Wafiy memandang cemas ke arah Andriana yang tiba-tiba keras kaku tidak bergerak itu. Andriana mengangkat kepala perlahan. Wajahnya pucat ketika memandang wajah Wafiy di hadapannya.
“Sayang?”

6 140 tukang karut:

Eit@ mohamad said...

Hai cahaya selamat hari raya
Sekejap jer dh last update
Best ceta ni dgn perangai ana n wafiy
Kelakar ....
Jgn malas2 cepat2 writing ok
X sabar hihihi
Treaser pendek pastu suspen sajer eh

Anonymous said...

Eh mcm pregnant je...apapun sye enjoy cerita ni

Cahaya said...

eita>> heeee...insyaAllah kak..memang mls pon..heeee..

Cahaya said...

anon>>heeeee rasanya?heee..

Anonymous said...

aaaaaaaaaaallllllllllllllaaa...pndeknye teaser...panjang kan la ckit...suspen jewwwwwwwwwww...jeng jeng jeng...

Cahaya said...

anon>>insyaAllah nanti akan panjang2 heh.

Post a Comment