RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, July 13, 2013

Lagu Nasyid vs Avril lavigne

Assalamaualikum, sejak puasa ni aku cuba untuk mengubah selera halwa telinga. yelah, takkan puasa2 nak bantai dengar avril je 24/7 kan. kalau buat kerja telinga mesti tersumbat dengan headphone. sebab lebih khusuk dan kurang gangguan. maklumlah..kat pejabat tu kekadang....errrr...ada pencemaran bunyi. heee. so aku pun ubahlah theme lagu lak. pilihlah nasyid  so aku download banyak jugak lagu nasyid lama-lama. lagu nasyid yang banyak2 dulu dalam hard disk kan. so adalah 3 4 lagu nasyid yang aku suka. salah satu nya yang kat bawah ni. sepanjang hari aku repeat dua lagu ni je. bila dengar lagu ni, memang akan ingat wafiy. hahahaha. ada kaitan? :P

video


video



0 140 tukang karut:

Post a Comment