RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, July 21, 2013

Kerana Dia suamiku dah masuk cetakan ke -3!!

Assalamualaikum,
selamat pagi ahad. alhamdulillah semalam baru sampai dari kl. 1st time kena jadi driver penuh. walaupun berdebar bila nampak signboard 'karak' sebab takut gila dekat laluan itu, tapi alhamdullilah semuanya selamat. thanks to ayah sebab jadi guide cara nak kawal pemanduan di tempat itu. 
just nak bagi tahu, novel KERANA DIA SUAMIKU dah masuk cetakan ketiga tahun ini. alhamdulillah syukur syukur syukur. rezeki ramadhan. tak sangka boleh terjual banyak macam tu sekali. sebab kalau ke kedai buku mana-mana memang susah nak jumpa.huhuhuh. thanks kepada yang sudi beli dan baca. kalau ada apa-apa kekurangan, minta maaf ya. saya budak baru belajar. heee.


7 140 tukang karut:

eiza mer said...

BLH BGTW mcm mna nk dptkn smua novel2 dlm blog nie??
terutama seandainyer ak jatuh cinta lg??
plzz..nk sgt bce..

eiza mer said...

BLH BGTW mcm mna nk dptkn smua novel2 dlm blog nie??
terutama seandainyer ak jatuh cinta lg??
plzz..nk sgt bce..

Cahaya said...

eiza>>kalau novel kerana dia suamiku leh beli direct dengan FAJAR PAKEER. yang lain semua belum publish. seandainya aku jatuh cinta lg tu insyaAllah very soon. katanya mungkin bulan sembilan. dlm proses editing.

eiza mer said...

krenyer novel seandainyer ak jatuh cinta lg nie xde kat pasaran lg ke??
sy da jtuh cinta ble bce semua cter dlm blog nie..
hari2 bkk nk bce ap yg trbaru..berikan aku peluang kedua tu ary2 tngu bab strusnyer..
FAJAR PAKEER?? cm mne tu ek??

Cahaya said...

eiza>>heeee.insyaAllah katanya dalam masa terdekat akan keluar SAJCL. tgu ye..

lisanna said...

Maaf.. sekarang ni masih ade jual lg x novel seandainya aku jatuh cinta lagi... kat mane ye ade jual

Cahaya said...

lisanna>>ada lagi. tapi untuk pengetahuan awak, tajuk seandainya aku jatuh cinta lagi tu dah tukar tajuk kepada Muridku Suami Aku?. Sekarang sudah memasuki cetakan ke lapan. boleh pm terus dengan penerbitan fajar pakeer di fb ya,

Post a Comment