RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, March 1, 2013

Seandainya, aku jatuh cinta lagi...

Assalamualaikum,

Just nak cakap. SAJCL dah TAMAT. huaaa. sedihlah pulak. hampir  tiga bulan nak siapkan mss ni. masa tengah nak siapkan tu rasa macam bila nak siap bila nak siap. tapi bila dah siap memang akan rasa sedih je. ala macam korang baca novel best gila lepas tu sedih sebab dah tamat kan. ha gitulah perasaan aku. huhu. sekarang ni tinggal nak edit je. buang mana yang patut sebab mss ni jd 820 muka surat. paling tebal yang pernah aku tulis setakat ini dan aku mungkin akan kurangkan jadi 600 pages sebab FP bagi limit sampai 600 je. mss ni memang aku tulis untuk FP. hope ada rezeki untuk terbit under FP lagi. insya Allah.
insya Allah kalau mood aku okey mungkin aku akan post bab by bab kat blog ni. tapi tunggu siap edit semua dulu ye. 
 
korang ingat ni cerita apa? haha. saja letak gambar ni sebab aku memerlukan
gambar seorang perempuan dan dua orang lelaki. yang perempuan tu korang bayanglah si Ariana ye, yang tinggi tu Akmal dan yang handsome tu Dean. hik3..

p/s: will miss them. 3 bulan bertemankan mereka. rasa macam dah jadi sebahagian hidup ku ini. huaaaa. emo lebih!

0 140 tukang karut:

Post a Comment