RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, March 31, 2013

Border Lace Murah

Assalamualaikum...
lah ni aku baru je balik dari bershopping. shoppinglah sangat kan. minggu ni memang sabtu dan ahad aku keluar. penat ya ampum. sabtu aku kelaur dengan mak pergi cari kain nak buat baju raya. ahad pulak ie hari ni aku keluar dengan akmal. jeles tak jeles tak?eheheheh. sebenarnya hari ni aku keluar dengan matlamat dan satu tujuan iaitu nak servey border lace untuk dijahit di baju peplum aku. orang sibuk nak berlace aku pun sibuk jugak nak. aku ada servey dekat tenet. mak aii mahalnya semeter boleh sampai rm 40 ke atas. boleh dapat sepasang baju tu kalau yg ready made. huhuhu. so tadi aku jalan2 pastu aku mesej ada akak opis aku tanya mana nak cari lace sebab dia rajin jahit tudung sendiri. dia kata semeter ada yg rm 2.50. aku macam terkejut hah murahnye? dia kata tu pun bg dia dah mahal. so aku pon pergilah ke tempat kejadian dan jengjengjeng. memang heaven betul bagi sesiapa yang nak kawin. semua kelengkapan ada kat situ. tetiba feeling macam nak kawin je. heee. so aku pun pergilah cari lace yg agak2 sama baju dengan baju aku. aku cari yg pink n baby blue. semeter tak sampai rm10 uallls. murah kan? next time aku nk datang lagi nak beli lace warna pink sebab nak tampak dekat tudung bajet mcm orang nak kawin untuk di pakai di pagi raya. heee.



ni lah border lace yg aku beli. simple je kan. baju tak siap lagi aku dah mengelepar cari border lace.
haha. bulan depan dua pasang peplum aku siap. tak sabar nak jahit. nanti kalau 
terbukak hati aku nak upload baju-baju tu, aku upload kat blog okey.

p/s: to reader yang mengikuti novel bersiri SAJCL, Akmal kirim salam sayang  :P.

10 140 tukang karut:

I'LS collection said...

salam..tumpang lalu admin..sesiapa yg mencari-cari border lace murah bole ke fb kami..
http://www.facebook.com/lovely.hottzshopp :)

(copy link)

Anonymous said...

katne ye bl lace tu...

Cahaya said...

anon>>kat kedai home deco area kuantan..

Anonymous said...

hi..kedai home deco kuantan katne ye? bole i pegi sendiri...tq

Anonymous said...

Kedai tu area mane ea..puas dh pusing2 x jpe..:)

Cahaya said...

dekat dengan plaza teruntum yang depan terminal bas makmur dulu. dekat area mydin dan hari-hari ada satu bangunan besar punya. dua tingkat tak silap tak ingt nama bangunan tu..

Anonymous said...

Tq so much!!

Anonymous said...

salam,.boleh gtaw kdai2 yg bhmpran home deco 2 x,.?

tomoktommy said...

Visit tomoktommy.blogspot.com untuk pakej kain lace. Barang cathydoll pun ada ;)

Anonymous said...

home deco ke happy home?

Post a Comment