RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, February 10, 2013

PRE LOVED: BLOUS DAN SHAWL MURAH.

Assalamualaikum.
selamat tahun baru cina. hari ni kemas-kemas bilik dan susun baju dalam almari. almari dah ada dua dalam bilik sebab baju dah terllau banyak. i gila shopping online ualls. jadi baju semakin bertambah dan space semakin berkurang. bilik dah tak muat nak humban semua baju2 tu. so aku just nak let go murah-murah je. serius dah tak tau nak letak mana. tu pun aku dah tapis mana baju yang aku sayang. yang aku nak let go ni pun sayang sebenarnya tapi apa nak buat. space dah tak ada sampai nak tutup almari pon tak boleh. huhu. 
 COMBO 1: PEPLUM + SHWL.
RM 30 EXCLUDED POSTAGE.

 COMBO 2: LONG DRESS + CHIFFON SHAWL WITH AWNING.
RM 30 EXCLUDED POSTAGE

 COMBO 4: BLOUS + DRESS.
RM 30 EXCLUDED POSTAGE. DRESS NEVER WORE

 COMBO 5: BLOUSE HOODIE + SWEATER + SCAFT.
RM 30 EXCLUDED POSTAGE.

 COMBO 6 : DRESS + SKIRT.
RM 30 EXCLUDED POSTAGE.

 COMBO 7 : PINK CARDIGAN + SHAWL.
RM 32 EXCLUDED POSTAGE. BOTH NEVER WORE.

COMBO 3: DRESS + SHAWL.
RM 25 EXCLUDED POSTAGE. DRESS NEW NEVER WORE.



p/s: untuk fast reply sila sms aku di 013-9112449. hanya serius buyer sahaja! fussy buyer is not allowed. :p


0 140 tukang karut:

Post a Comment