RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, February 15, 2013

Nak novel KERANA DIA SUAMIKU FREE???

Assalamualaikum,
hari ni cik cahaya ainn nak promote sesuatu. *pehal tetiba nak bahasakan diri guna cahaya ainn lak ni? geli tau*.
okeylah, weeeee. tetiba jadi lost dalam berkata-kata. eh, silap. dalam menaip sebabnya nak promote novel sendiri. haha. I tak reti tau nak masuk bakul angkat sendiri  tu. ke kerja Akmal Ikmal Danish. wuahaha. Aqmal FP, bukan awak ye. ternama sama lak. bukan dirancang. huhu. okeylah. untuk mengelakkan dari aku mengarut entah apa-apa nanti. aku nak terus jump to the conclusion. perghhhh. intro tak ada terus nak ke conclusion je. memang fail betul bab promote-promote ni. jadi silalah jangan panggil saya untuk memancing undi sempena pilihan raya nanti. *mengarut lagi*

aku nak cakap satu benda je. Fajar Pakeer nak bagi novel free. tak nak ke? kalau aku nak je tapi sebab tu novel aku, nanti orang kata apa pulak kan aku pon nak join sekali. jadi aku bagi peluanglah kat kome-kome semua. jadi bila aku tak masuk, harapan kome semua nak menang tu besarlah kan. 




apa yang korang perlu buat ialah jawab beberapa soalan. ( 2 soalan je) dan bagi slogan tak lebih 20 patah perkataan. senang je kan? pejam mata je. jawapan semua ada dalam sinopsis. * aku terbagi tahu jawapan ke?* pastu tekan butang hantar. kalau ada rezeki korang leh dapat free novel KERANA DIA SUAMIKU...kalau korang tanya best ke tak? hmmmm. aku rasa tak best kot. tak caya try korang baca. kuang2.

okeylah. nak join? berminat? klik sini.

Good Luck!

2 140 tukang karut:

Anonymous said...

Dah lame dah nak novel ni.. First time baca novel ni kat blog, dah agak dah yang novel ni best. Kalau la boleh baca versi cetak ni lagi best la. Tapi tu la bukan rejeki kut sebab tak tahu macam mane nak beli. Hehe.

Cahaya said...

anon>>boleh dapatkan novel ni dengan penerbitan fajar pakeer.

Post a Comment