RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, January 4, 2013

STRESS...

Assalamualaikum,
sekarang tengah stress. sebab :
1: exam nanti aku kena jadi ketua pengawas ( head of invigilator) untuk final. dekat dewan okey. students 100++. haih. aku pulak kena conduct bebudak ni in english lak tu. TIGA KALI PULAK TU.
2: bonus asb dapt sikit je. separuh dr aku kira ari tu. grrrrr.
3: aku apply master tapi kena reject! nk tahu sebb apa kena reject? sebab mode yg aku pilih tu tak wujud sebenarnya. arghhhhh! dah tu kenapa masa isi ada je mode tu. lepas tu duit regester rm 30 tu burn mcm tu je. mana aku tak sakit hati.

p/s: semua berlaku pada hari ini. stresss. mujurlah esok cuti. dan aku plan nak keluarkan bonus asb semuaaaaaaaaaaaa sekali nak buat beli heels kat nose. gerammmmmm!!

0 140 tukang karut:

Post a Comment