RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, January 16, 2013

satu hari di pejabat fajar pakeer

Assalamualaikum,
selamat petang rabu. hari ni 1st day dlm mgu ni aku masuk kerja. isnin dan selasa aku ambik emergency leave sebab ayah aku masuk IJN. masa kat IJN tak snap pic pun sebab aku sibuk ke hulu ke hilir ditambah kena jada budak kecik pasal budak kecil boleh masuk pukul 6 petang je. penattt. masa hari tu aku datang pukul 11 dan gilir-gilir jaga budak kecik tu untuk naik atas tengok ayah aku. kali ni memang tak dapat nak operate sebab kena panggil pakar dari australia. so dijangka hujung bulan 5 baru boleh bedah. masa hari isnin hari tu, aku dapat panggilan dari Fajar pakeer jemput untuk tanda tangan novel aku. masa tu aku rasa mcm alamak, macam  mana nak buat ni. bila aku bincang dengan mak, mak kata pergi jelah. kalau tunggu situ pun tak boleh masuk sebab kn jaga budak kecik n boleh bawak sekali budak2 tu. so aku pun pergilah ke pejabat fajar pakeer. sush jugak nk cari pejabat tu sebab katanya tu pejabat baru. sepatutnya kn buat temujanji dulu tapi aku pakai belasah je datang sebab minggu ni aku dah tak naik kl plus weekeed ni aku akan berangakt keluar negara. ahahah. so layankan je gambar2 yang ditangkap oleh.errr...lupa nak tanya. tapi 1 of the editorial member lah.






0 140 tukang karut:

Post a Comment