RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, December 6, 2012

Vintage Bracelet With Ring

Assalamualaikum,
selamat hari khamis. ehh, belum jumaat ke?huhu. minggu ni tak sabar nak tunggu ujung minggu sebab ada dua benda aku nk buat. satu nak berjalan ke kuala kangsar untuk attend kenduri schoolmate aku and lagi satu nak ambil miss biru my baby girl. tak sabar pulak tapi takpe. sabar.
hari ni aku nak tunjuk pasal sesuatu. semalam tengah aku khusuk online, aku terjumpa satu fanpage ni. dia jual barang2 dari china dan aku terbekenan dengan benda ni. vintage kot.
cantik tak? harga rm 29. murah?

ni pun sama harga rm29.

ni pun sama harga.
 
aku dah selamat rembat dua gelang yang atas tu. sebenarnya nak beli yang putih tu. yelah, biar beli yang hitam dan putih kan tapi yang putih tu dah habis. yelah. cantiklah kan. sebab tu cepat habis. so aku beli lah bracelet yang cincin dia kale pepel tu. bolehlah.
sebenarnya aku memang dah lama nak cari bracelet macam ni. kalau ada yang silver memang aku beli dah tapi tak ada. so bila dah ada depan mata macam ni terus aku rembat dua. rembat dua dapat free postage sampai 31 dec 2012 ( cewah promoto ni!)
aku ada search dekat google bracelet mcm ni. rata-rata harga 30++ ke atas dia jual tak termasuk postage. so kalau dah dpt harga murah ni, rasa macam sayang nak lepaskan pulak walapun saya tengah berjimat-jimat sebab by jan 2013 aku nak ke singapura untuk backpaker trip. hewhewhew. yang tu nanti lepas balik dari singapura aku cerita dari awal sampai akhir.
 
okeylah, aku nak buat kerja dulu. kang kantoi pulak dengan bos. huhuhu.

0 140 tukang karut:

Post a Comment