RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, December 4, 2012

MY BRAIN 15

Assalamualaikum,
selamat petang selasa. sekarang aku tengah struggle nak study subjek statistik untuk mengajar minggu depan. nampak macam lambat lagi kan. memang pun, tapi kalau prepare awal takde lah aku gelabah nanti. lagi pun kang kalau duduk saja melayari tenet kang dicop makan gaji buta pulak. tapi aku bukan nak cerita pasal kerja. aku nak cerita pasal my brain 15. aku rasa sape2 yang nak smabung belajar nanti or sedang or telah sambung belajar rasanya tahu kut my brain 15 ni apa. bukan otak aku 15 ye. kuang2. aku cuma nak tanya sesiapa yang pernah apply my brain 15 ni, selalunya lambat tak dia proses? lepas tu kalau sem satu tak sempat nk guna my brain 15, duit yang kita guna untuk byr yuran sem 1 tu akan di bayar balik pada kita ke? sekarang ni tengah pening kepala. yelah, kerja pun tak sampai 6 bulan lagi tapi dah kn sambung belajar as part time. weekend kena ulang alik naik kl. duit sume tu. huhu. so ada sesiapa tahu tak pasal my brain 15 ni? silalah komen ye. bantuan anda sangat2 dihargai.

3 140 tukang karut:

ct ashar said...

akan dapat balik.nt dia akan refund balik kat kite..:))

Anonymous said...

mmg refund..tp lambat nk dpt balik duit refund tuh...sampai sem ke 3 br dpt...

Artspuppy said...

kalau sem 2 dpt tawaran, yuran sem 1 refund tak? saya bayar sendiri sem1 dan 2.

Post a Comment