RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Saturday, December 1, 2012

download : istambul aku datang full

Asalamualaikum,
selamat hari sabtu dan selamat satu december. nothing much to say but aku nak kongsi sesuatu. again! pada sesiapa yang tengah tercari-cari link istambul aku datang, inilah aku nak bagi. heeee. malas cakap banyak/ nk review pun tak tengok lagi tapi dengar citer best and tak sama macam citer melayu lain. so why not kita try tgk kan. nak pi wayang takde sape nak teman. sobs...
so here we go..
istambul aku datang
selamat mendonwload dan menonton.

0 140 tukang karut:

Post a Comment