RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, December 20, 2012

......

Masalah dan konflik yang terjadi dalam kehidupan membuatkan aku nak get out from my daily life. sumpah aku tak sabar nak pergi singapura. bila ke sana secara automatik orang kat sekeliling aku takkan dapat kontek aku sebab aku malas nak roming DG aku. dulu ada jugak plan nk roming tapi nak buat apa. biar orang-orang kat sini rasa sikit bila aku tak ada. bila aku ada keje nk sakitkan hati aku je.

p/s: satu lagi entri lepas geram. haih..

0 140 tukang karut:

Post a Comment