RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Tuesday, October 23, 2012

satu pagi di waktu kerja...

Assalamualaikum...
semalam dapat mesej dari seseorang minta hantarkan beberapa tajuk yang sesuai untuk 2nd my baby born. alhamdulilah, baru step bertama. masih banyak step lagi. apa-apa akan di update di sini ( mestilah!). minggu ni dua hari je keje yahooooo. esok dah start cuti raya haji suka-suka. tak sabar nak thump print pukul 5.45 nanti wahahaha baru masuk kerja nak sibuk fikir nak balik and....i miss Irham Daniel and Irine...miss both of you....
ohh ya, nanti ada masa akan diupload trip ke kuala kangsar pulak. tguuuu...

0 140 tukang karut:

Post a Comment