RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, September 19, 2012

Nokia N97 MINI: BERBALOIKAH?

Assalamualikum..
 

 
tetiba hari ni macam rajin pulak nk update blog. mgu ni masih lagi belum mula mengajar. tapi dah start pening dari hari selasa hari tu sebab tengah stadi module baru. dari pagi sampai balik memang mengadap buat nota je. nak muntah sampai. okey malas nak cerita pasal kerja. cukuplah kat pejabat dah pening, kat umah nak lepak je. aku nak cerita pasal handphone. aik? nape tetiba nak cerita pasal handphone? nak tukar handphone ke? bak kata kawan aku tadi, nak tukar smartphone ke? aku pon jawab, aku tak cukup smart nak pakai smartphone. haha. tak minatlah smart2 ni. tak reti guna tambah2 yang touch screen. pernah guna dulu tapi tak best. nak guna keypad jugak. aku kan old school. lately aku ada usha handphone nokia. aku usha handphone yang ada wifi dan camare 5 megapixel. sekarang ni terbekenan dengan handphone nokia N97 mini. tapi banyak review yang aku baca kata handphone ni tak elok. entahlah. naik pening jugak. aik? apsal aku sibuk2 usha handphone bagai ni? kata tadi tak minat touch screen bagai? sebenarnya aku plan nak hadiahkan handphone ni kat seseorang. hope dia tak tergerak hati nak baca blog aku ni setelah sekian lama dia tak jejak sini. kah3..

 
comel kan?
salah satu sebab aku suka model ni sebab ada keyboard. puas hati kalau nak msg. tak de alasn lagi nak balas msg lambt.
 
 
aku tak banyak tahu pasal handphone ni sama ada berbaloi atau tak nak beli. harga latest dalam 600-800 tak silap aku. spesifikasi dia memang berlambang kat internet tapi aku tak tahu sejauh mana kecanggihan dan kelemahan dia. kalau ada sesiapa yang pernah pakai handphone ni, tau masalah dia silalah komen ye. harap sangat sapa-sapa yang tahu. seriusly want to buy for someone spesel.
 
bye!
 


0 140 tukang karut:

Post a Comment