RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, June 28, 2012

Stress...

Assalamulaikum,
hari ni memang bosan tahap gaban. novel Hikayat Cinta karya Ratu Bulan baru je habis malam tadi. novel tu memang best bagi aku yang very the cerewet dalam memilih novel yang dibaca. sekarang tengah cuba nak habiskan satu lagi novel yang aku rasa tak perlu nak mention kat sini kot. kenapa? sebab bagi aku novel ni bukan citarasa aku. tebal pulak tu. jenuh nak habiskan. sebenarnya aku tengah risau + cuak ni. offer latter tak dapat lagi n minggu depan aku sepatutnya kena kena lapor diri. tapi kalau surat tu takde, memang aku tak boleh lapor diri. haishh..stress! surat tu dari HQ di KL, lambat betul nak buat. huhu. entahlah..sabarrrr jelah...

0 140 tukang karut:

Post a Comment