RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Thursday, June 14, 2012

Minggu bizi

Assalamualaikum,
lama kot aku tak online.sibuk + malas. sibuk pasal baru habis pra-senat. serius aku ckp minggu pra-senat memang minggu yang boleh bikin isi kepala keluar dari tengkorak ( over lah tu). cerita terbaru...hmmm..ape ek? baru lepas hantar manuskrip kat satu publisher..masih dlm proses penilaian lepas menambah baikkan..now tgu je feadback dari diorang. hope ada rezeki nk terbit. ;). this week baru lepas atten ivw as math lecturer..position permenant kut. hehe..result masih lagi samar2. tak tahu dpt ke tak but i try my best. if ada rezeki adalah..n last but not least..nak kongsi sesuatu niiiiiiiiiiiii...
aku dah ada 'orang' baru dalam hidup ku. DUA lagi tau.hahahaha..amboi tamak.
nanti ada masa aku tepek siapakah ' orang' baru itu. already miss them. ;(. take care. papai.

0 140 tukang karut:

Post a Comment