RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, May 30, 2012

pra-Senat@senak?

assalamualaikum..
dah lama jugak tak bukak blog ni sampai tak ingt password. kena reset untuk kesekian kali..haha..sekarang ni tengah sibuk dengan pra-senat..pening jugak nk buat senat menyenat ni..huhu..sekarang ni pulak bebudak tengah exam..cuti sekolah pulak dan ramai lecturer yang bercuti..so agak sunyi sepi jugak bilik pengajian am ni..aku pun dah mula nk sambung buat manuskrip aku yang dah berhabuk2..kemalasan sangat menebal dalam diriku..tapi akan kugagahi juga nk sambung buat cerita ' kau tercipta unttukku' yang aku dok sibuk2 post kat blog ni..hehe..okeylah itu je nk ckp..nanti update lagi..papai..

0 140 tukang karut:

Post a Comment