RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Friday, May 11, 2012

Entri santai...

assalaualaikum..
lama sangat rasanya aku tak update blog selain post draf manuskrip yang sedang aku tulis( tak sentuh dah manuskrip tu sejak sekian lama), sekarang ni aku dah kembali ke tempat asal..dapat keje sini pulak..asyik tukar2 je kan..mcm tulah kerja secara kontrak mcm aku ni..kat sini aku jadi lecturer..so banyak sangat masa terluang yang selalu aku guna untuk stadi pasal otak pun dah tak berapa nk sharp pasal lama tgl buku...so far ok lagi.students aku kabanyakan semua lelaki. entah bila aku nk jumpa student perempuan ni.huhu..jap lagi aku ada kelas, tu pun bukan kelas aku. kelas kak za yg aku amik pasal dia kena gi kl.( i miss kl). petang kang baru kelas aku. next 2 week budak2 ni dah exam. so agak terkejar2 aku nk habsi silibus. wish me luck. terasa nk ke tandas pulak pasal dalam ni sejuk beku air cond..brrrrrrrrrrrrrrr...!

3 140 tukang karut:

p u t r y y said...

ngajar katne ?
hehe .
syok je bunyi .

Cahaya said...

put> ngaja kat ikm pekan..hehe..nanti bebila kita lepak g karok nk?semalam sy gi karok kat apple-k kat mega..murah n slesa..

p u t r y y said...

lah bila start kije situ ? lama dah ?
apple k best ke ? macam tak selesa . kitw g wow bilabila free nanti .

Post a Comment