RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, April 29, 2012

Pesta buku di PWTC

assalamualaikum...
dah lama rasanya tak menjengah ke bloh ni. sibuk sebenarnya. sekarang ni pun aku dalam proses bertukar suasana baru. kontrak dah habis. alhamdulillah dapat pulak kontrak lain di tempat lain. dekat dengan rumah. so kembalilah aku ke tempat asal for good. bercerita tentang pesta buku. semalam memang 1st time pergi pesta buku. almaklumlah dah dekat dengan kl ni mudahlah nak pergi. tapi yang tak bestnya semalam ada pehimpunan bersih. banyak tempat tak boleh masuk. baru cadang nak memanjangkan langkah menyingah mana2. tapi takpe. fokus ke pwtc. semalam memang tak ada masalah dengan bersih kecuali adalah nampak masyarakat berbaju kuning dimana-mana jua anda berada. as long as depa tak kacau orang. ok kot.aku pun cuba mengelak lokasi perhimpunan tersebut sebab tak ada hati pun nak rasa semburan air percuma dan gas pemedih mata. ok! aku tak ulas pasal bersih ni. melalut ke lain pulak. kembali ke pesta buku. aku sebenarnya nak tunjuk sesuatu ni.

 cover baru  novel :BUKAN KEMBAR TAPI SAMA

cover lama vs cover baru
memang cantik cover baru tu. suka aku.hehe. hanya cover saja yang berubah. isi tetap sama. amacam?cantik tak cover baru?hik3

p/s: semalam lepas keluar dari pintu pwtc, jamal abdilah lalu sebelah. tak perasan. bila dah terlepas ke belakang baru perasan. tu pun sepupu dan adik bagitahu. kalau tak boleh mintak otograf. huhuhu..

1 140 tukang karut:

p u t r y y said...

design baru cantek !
:D

Post a Comment