RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Wednesday, February 8, 2012

Hari yang memenatkan..

Assalamualaikum..
hari ni penat sangat. hari2 aku akan pergi kerja pukul 6.30 pagi dan balik pukul 5 petang. sampai rumah dlm pukul 6 petang pasal time tu sesak jammed. memang penat sangat. balik mesti akan landing dulu sebelum solat asar. tak larat derr..tapi hari ni paling penat kut pasal sampai rumah dekat pukul 7. bayangkan 6-30 pagi hingga 7.00 petang..penat + letih. balik pulak lepas mandi n magrib terus ke dapur masak nasik goreng. ni baru nak duduk atas katil.nasib baik baju dah gosok sampai hari sbt. lega sikit. mata pun terasa berat lepas kenyang makan. tapi ingat nak layan running man dulu. lama tak tengok sejak baca AWAK SUKA SAYA TAK? aku malas nak buat review novel ni. apa yg aku boleh katakan. novel ni memang best gila. tak caya try baca. memang boleh jatuh cinta dengan watak hilman yong. lelaki sejati barangkali...

0 140 tukang karut:

Post a Comment