RSS

cintailah seseorang seolah-olah kita tidak pernah dilukai

aku seorang pemerhati yang baik dan pendengar yang setia...

Sunday, February 26, 2012

"Entri di hari ahad.."

Assalamualaikum..selamat hari ahad, rasa dah lama sangat tak tulis kat blog ni. bukan apa. sejak kerja ni..asal pukul 9-10 malam je dah lena. pantang nak stay up lama sikit tengok running man, sure terlena depan lappy. penat yang ampunn..kalau time cuti pun sama je. tak boleh nk tidur lambat. sitilah 'malam masih muda' memang tak ada lagi dalam kamus hidupku. moodnak menulis pun hanya tinggal separuh jalan. stuck sampai kat situ jelah. sejak bermigrate ke sini ni, memang tak sentuh langsung dah manuskrip tu. entah bila nk sambung. idea untuk manuskrip lain tu datang mencurah2 pulak. tapi malas pulak nk menulis. buat draf dulu dalam note book. sejak duduk sini, banyak perubahan yang berlaku. salah satunya berat badan dah naik. tapi kalau ikut BMI, masih lagi normal ya. ;). duduk sini best tapi duit banyak habis. pasal kalau keluar tu ada je yg nk diborongnya. mgu lepas je 3 helai blous aku borong, dua minggu sebelum tu empat helai tudung. adusshhh..bikin bangkrap saja.huhu..okeylah, jumpa next time kalau mood kerajinan tu datang. tata.

1 140 tukang karut:

dRag0nfLy said...

biasa la..... nak nampak cantik.. kene la korban wang ringgit sikit.... huhuhuhu

salam jengah belog kamu...

Post a Comment